Singer/Songwriter

Går du rundt med en artist i magen? Elsker du å synge? Drømmer du om å fremføre andres eller dine egne sanger på en scene eller bare hjemme i stua?

Vi hjelper deg med å finne din egen stemme, veileder og gir tips og råd i forhold til formidling av sangtekst, vokalteknikk og veien fra øvingsrommet til scenen. Du kan også få råd og veiledning knyttet til låtskriving og det å sette egne tanker og drømmer ned på papiret. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og individuelle behov og har lyst til å hjelpe deg med å utvikle ditt eget uttrykk og til å våge å gå ut av komfortsonen - der magien ligger!

Undervisningen passer for alle over 12 år.

Individuell undervisning holdes ukentlig på Vålerenga skole og Øvingshotellet. En individuell undervisningstime varer 30 minutter.

Alle elever får tilbud om å delta på konsert i løpet av semesteret. I forbindelse med konsert, arrangerer vi workshop, der vi øver på fremføringene, spiser pizza og koser oss.

Høsten 2017 starter undervisningen i uke 35 (28. aug - 1. sept)


OBS: Vi gjør oppmerksom på at Singer/Songwriter-undervisningen kan gå over færre uker enn den andre undervisningen vår fordi instruktøren i perioder er opptatt med egen konsertvirksomhet. Man betaler kun for timeantallet som tilbys. Høsten 2017 er det 11 timer (undervisning til og med uke 46).

Les mer om priser og reglement >Send inn påmelding for å få plass. Påmeldingen er helt uforpliktende.Påmelding


Oslo Kulturfabrikk

e-post: post@oslokulturfabrikk.no
Tlf: 91 92 20 12

© 2017 Oslo Kulturfabrikk