Instruktører

Singer/SongwriterChristel Alsos har 10 års erfaring fra den norske musikkbransjen som plateartist, sanger og låtskriver, og hun er kjent som den store stemmen fra nord. Hun har gitt ut fem studioalbum under eget navn, samt medvirket på flere utgivelser og samarbeid med andre artister, blant annet Bo Kaspers Orkester, Joakim Berg (KENT), Janove Ottesen, Thomas Dybdahl og Kurt Nilsen. Christel har også 17 års erfaring innenfor konsert- og turnévirksomhet og er fremdeles aktiv som utøver og låtskriver.

SangEline Hellerud Åsbakk har en mastergrad i sang og musikkpedagogikk fra Det Jyske Musikkonservatorium i Danmark, og bachelor fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Hun har undervisningserfaring fra kulturskole, og gjennom praksis ved DJM. Eline er en allsidig vokalist og låtskriver som jobber mest innen sjangrene jazz, folkemusikk og pop.


PianoLars Erik Tangen har en bachelor i utøvende rytmisk musikk fra Musikkonservatoriet i Kristiansand, Universitetet i Agder, og Praktisk-Pedagogisk-Utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Han har erfaring fra kulturskole og med privatelever. Lars Erik har spilt i ulike band, og komponerer og arrangerer ved siden av å undervise og spille. Han studerer for tiden til Master i Kunstfag ved UiA, og ved etterutdanningen i pianostemming ved NMH.

Gitar og bandHåvard Nordberg Funderud studerer fjerde året på Kandidatstudiet i Musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Han har gitar som hovedinstrument, men har også kompetanse på flere andre instrumenter. Håvard har erfaring med å undervise i band og gitar både ved private og kommunale kulturskoler, og gjennom praksis ved Norges Musikkhøgskole. Han er aktiv musiker i flere band i Osloområdet, og jobber innen en rekke sjangre.

Bass og gitarSondre Mæland har sin utdanning fra NISS (nå Westerdals Oslo ACT), og har blant annet undervist privatelever og hatt musikkopplæring i barnehage. Han har bass som hovedinstrument, men har også kompetanse på flere andre instrumenter. Sondre har bred erfaring fra forskjellige band, og spiller alt fra rock til hiphop og verdensmusikk.


Trompet/kornett
Hanne Solveig Kvislen har studert til bachelor- og mastergrad i Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun har undervist i grunnskolen og kulturskolen i Oslo kommune, i tillegg til å jobbe som frilans musiker og musikkpedagog.TrommerMarius André Olsson er utdannet fra Institutt for musikkvitenskap ved UiO, og Norges Musikkhøgskole. Han begynte å spille trommer da han var ni år. Siden da har han spilt i en rekke band og ensembler. Han har turnert Norge rundt, og opparbeidet seg en bred sjangerforståelse innen jazz, rock og populærmusikk. I dag jobber han frilans med artister, låtskrivere, teater og musikaler. Marius har undervist slagverk i 7 år.

MusikkteaterAndrea Goli Berenjani har danset fra hun var 6 år, og er utdannet musikalartist og danser ved Bårdar Akademiet og Bårdar International. Hun jobber frilans som danser, og er i tillegg instruktør ved flere dans- og musikkteater-institusjoner. Andrea har blant annet vært med i produksjonene ”High School Musical” på Chateau Neuf og ”Drop Out” i Den Norske Opera.

Oslo Kulturfabrikk

e-post: post@oslokulturfabrikk.no
Tlf: 91 92 20 12

© 2017 Oslo Kulturfabrikk