Instruktører

PianoSivert Blindheim begynte å spille piano som åtteåring. De to siste årene på videregående deltok han på talentutviklingsprogrammet Unge Musikere ved NTNU med Jørgen Larsen som lærer. Etter videregående startet han på Norges musikkhøgskole der han studerte klaver med professor Einar Henning Smebye og Jens Harald Bratlie. Sivert har også studert hammerklaver med Liv Glaser. Han fullførte sin mastergrad våren 2018 med klavermusikk av Franz Liszt. Sivert har opptrådt som solist med orkestre og medvirket under musikkfestivaler. Han underviser også på Nordstrand kulturskole, er ansatt som organist i St. Elisabeth menighet i Bærum, og studerer praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) ved Norges musikkhøgskole.

Gitar og trompetHåvard Nordberg Funderud studerer fjerde året på Kandidatstudiet i Musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Han har gitar som hovedinstrument, men har også kompetanse på flere andre instrumenter. Håvard har erfaring med å undervise i band og gitar både ved private og kommunale kulturskoler, og gjennom praksis ved Norges Musikkhøgskole. Han er aktiv musiker i flere band i Osloområdet, og jobber innen en rekke sjangre.

Sang, musikklek og singer/songwriterEline Hellerud Åsbakk har en mastergrad i sang og musikkpedagogikk fra Det Jyske Musikkonservatorium i Danmark, og bachelor fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Hun har undervisningserfaring fra kulturskole, og gjennom praksis ved DJM. Eline er en allsidig vokalist og låtskriver som jobber mest innen sjangrene jazz, folkemusikk og pop.


Bass og gitarSondre Mæland har sin utdanning fra NISS (nå Westerdals Oslo ACT), og har blant annet undervist privatelever og hatt musikkopplæring i barnehage. Han har bass som hovedinstrument, men har også kompetanse på flere andre instrumenter. Sondre har bred erfaring fra forskjellige band, og spiller alt fra rock til hiphop og verdensmusikk.


Trompet/kornett og musikklek
Hanne Solveig Kvislen har studert til bachelor- og mastergrad i Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun har undervist i grunnskolen og kulturskolen i Oslo kommune, i tillegg til å jobbe som frilans musiker og musikkpedagog.TrommerMarius André Olsson er utdannet fra Institutt for musikkvitenskap ved UiO, og Norges Musikkhøgskole. Han begynte å spille trommer da han var ni år. Siden da har han spilt i en rekke band og ensembler. Han har turnert Norge rundt, og opparbeidet seg en bred sjangerforståelse innen jazz, rock og populærmusikk. I dag jobber han frilans med artister, låtskrivere, teater og musikaler. Marius har undervist slagverk i 9 år.

Musikkteater og dansAndrea Goli Berenjani har danset fra hun var 6 år, og er utdannet musikalartist og danser ved Bårdar Akademiet og Bårdar International. Hun jobber frilans som danser, og er i tillegg instruktør ved flere dans- og musikkteater-institusjoner. Andrea har blant annet vært med i produksjonene ”High School Musical” på Chateau Neuf og ”Drop Out” i Den Norske Opera.

TegningHazel Barstow har en bachelorgrad i billedkunst fra The Arts University Bournemouth i England og mastergrad i scenografi fra Akademi for scenekunst i Fredrikstad. Hazel har bred erfaring med visuell kunst og kombinerer ofte skulptur, tegning, fotografi, film, lyd og kostyme i sine prosjekter. Hun gjør også illustrasjon i form av coverart for musikere og band. Sist sett med stunt-forestillingen The Cats Pyjamas i Trondheim og separatutstillingen Sweet//Crude ved Østfold Kunstsenter. Hazel er opptatt av en leken og kreativ prosess hvor hun kombinerer både nye og mer tradisjonelle teknikker.

Oslo Kulturfabrikk

e-post: post@oslokulturfabrikk.no
Tlf: 91 92 20 12

© 2017-2019 Oslo Kulturfabrikk