GITARLÆRER

Finn din gitarlærer i Oslo!

Man kan lære seg mye ved å spille på egen hånd, men det er veldig lurt å få hjelp av en fagperson, slik at man kan få veiledning i sin musikalske utvikling, og for å unngå uvaner.

En god gitarlærer kan bl.a. hjelpe deg med:

Ta gitartimer hos Oslo Kulturfabrikk

Vi mener at interessen for gitar bør dyrkes, og at alle har rett til å gå til en god gitarlærer! Vi er opptatt av at undervisningen skal være lystbetont, og at elevens musikalske interesser bør være sentral i undervisningen. 

Våre lærere er lidenskapelig opptatt av å spille gitar, og har i tillegg musikkutdannelse på høgskole- og universitetsnivå. Vi tilbyr ukentlige gitartimer for utøvere i alle aldre på Vålerenga og Øvingshotellet (Grünerløkka). 

Priser

For semesterplass koster det 333,- per undervisningstime (30 minutter). Vårsemesteret har totalt 18 undervisningsuker, og høstsemesteret 15. Begynner man etter at semesteret har startet, justeres semesterprisen slik at man bare betaler for semesterets resterende undervisningsuker. 

Uforpliktende prøvetime

Vi tilbyr uforpliktende prøvetime, slik at du får testet ut om det å gå til gitarlærer er noe for deg. Klikk på “BESTILL PRØVETIME”, så tar vi kontakt for å sette opp tidspunkt.

UNDERVISNINGSSTEDER

VÅLERENGA SKOLE

ØVINGSHOTELLET (GRÜNERLØKKA)

Hvorfor gå til gitarlærer?

Vi tror at å ha en lengre eller kortere periode med en gitarlærer er en svært god investering for fremtiden, uansett om man er ung eller voksen, om man har lyst til å bli profesjonell gitarist selv, eller om man ønsker å ha gitaren som hobby.

Dersom man blir sittende for mye alene og lære seg sanger og teknikker på egenhånd, kan man ende opp med å legge til seg skadelige uvaner, som å ha en ugunstig sittestilling, eller å ikke slappe godt nok av i kroppen når man spiller.

Man kan også misforstå noen teknikker, slik at man aldri får realisert sitt potensiale som gitarist uten å først “avlære” seg de feilinnlærte teknikkene.

En gitarlærer kan hjelpe deg med å unngå å havne i slike feller, slik at du heller øver effektivt, og får en god fremgang i ditt gitarspill. Våre lærere kan gi deg øvelser og sanger å øve på, tilbakemelding på din spilling, og mye mer. Det at de har solid musikkutdanning på høgskole- og universitetsnivå innebærer at de kan mye mer enn å bare spille gitar, som f.eks. hørelære, musikkteori og samspill.

På gitartimen vil læreren forsøke å kartlegge hva slags ambisjoner og interesser du har, i tillegg til hva slags musikk du liker å spille, og legge opp undervisningen etter det.

Instruktører

Faglig og praktisk informasjon

Ved påmelding underveis i semesteret justeres prisene

KURS  –  PRIS HØST/VÅR

Høst: 15 undervisningsuker/Vår: 18 undervisningsuker

Individuell undervisning, 30 minutter  –  4995,-/5994,-

Undervisning i gruppe på to, 30 minutter  –  3300,-/3960,-

Undervisning i gruppe på to, 45 minutter  –  4500,-/5400,-

Undervisning i gruppe på tre eller flere, 45 minutter  –  3900,-/4680,-

Undervisning i gruppe på tre eller flere, 60 minutter  –  4800,-/5760,-

 

Priser er pr. elev

Kontakt oss på: post@oslokulturfabrikk.no

Andre kurs