Kurs i portrettegning

Bli med på vårt kurs i portrettegning! Dette kurset er for voksne som har tegnet litt fra før. Det viktigste er at man liker å tegne og er interessert i å lære nye ting.

Kurs i portrettegning

Har du lyst til å komme i gang med portrett-tegning? Eller har du tegnet noen portretter allerede, og ønsker å bli bedre?

På dette kurset går vi i dybden på hva som skal til for å tegne portrett gjennom fire kurskvelder. Gjennom kurset vil vår lærer Vincent gå gjennom de mest sentrale konseptene og teknikkene som trengs for å tegne realistiske portretter med gråblyant.

Undervisningen blir lagt opp slik at man får utbytte av kurset uavhengig av hvor mye forkunnskaper man har, og det vil bli vektlagt teknikker som gjør at deltagerne kan fortsette med egen utvikling også etter kurset.

På hver time kommer læreren til å gi en demonstrasjon av dagens tema, og gå rundt for å instruere og gi tilbakemelding.

Vincent jobber som billedkunstner ved siden av å være tegnelærer, og er også kjent gjennom NRK-programmet Portrettmesterskapet.

Alle nye elever har anledning til å benytte seg av én gratis prøvetime.

Tegneinstruktør

Vi jobber med:

Undervisningssteder i Oslo

Faglig og praktisk informasjon

KURS – PRIS 

Kurs i portrettegning, 4 kvelder på 2.5 time hver  –  totalt 2350,-

Vi sender ut faktura på e-post etter andre kurstime. 

Datoer

Tidspunkt: 18:30 – 21:00.

Vålerenga

3. april

10. april

17. april

24. april

Kontakt oss på: tegning@oslokulturfabrikk.no

Grafitt-blyant/gråblyant – for eksempel Staedtler Mars Luminograph 6B, 3B, 2B, HB og 2H (kan kjøpes løst i bokhandel, og finnes også i sett), eller Faber-Castell Sketch sett

Linjal

Tegneblokk – En blokk med hvitt tegnepapir/skissepapir i størrelse A3 – Velg en papirtype som er mellom 90-224 gram. Dette får du kjøpt på blant annet Kreatima, KEM, Panduro og Clas Ohlson.

Blyantspisser

Viskelær (vanlig skoleviskelær) og kunstnerviskelær (knetgummi, f.eks. fra bokhandel).

En mappe til å legge tegninger i, A3-størrelse

Utstyret kan kjøpes hos for eksempel Kreatima, KEM, TGR, Panduro, Clas Ohlson eller i bokhandel.

Instruktører

Vincent Langaard

Vincent Langaard

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid. Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart). Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling.

Tegning for barn og unge, tegnekurs for voksne

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid.

Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart).

Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling. 

Portrettegning eksempel
Portrettegning eksempel 2

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk