Musikaler for barn og unge

Skreddersydde musikaler for barn og unge

Vi i Oslo Kulturfabrikk setter hvert år opp musikaler i våre musikkteatergrupper. Dessverre finnes det ikke så mange egnede musikaler for barn på norsk. Derfor skriver vi dem selv. Våre musikaler er morsomme, lette å lære bort til barn og unge, og kan gjennomføres både med små og store grupper. Sangene er lagt til passende toneleie for målgruppen, og kommer både med singbacks og ferdige låter som deltagerne kan høre på hjemme. Forestillingene passer perfekt til musikkteatergrupper for barn og unge, og til skoleklasser i grunnskolen. Musikalene kan bestilles til fremføring. Du får selvsagt høre gjennom all musikken (f.eks. på vår Spotify), og lese gjennom manus gratis før du bestiller.

Problemfri oppsetning

Det er mye som kan gå galt under innøving og fremføring av musikaler for barn og unge, derfor har vi gjort det vi kan for å legge til rette for at våre forestillinger skal være så problemfrie å sette opp som mulig. Bestiller du en av våre musikaler, inkluderer det:

  • Digitalt manus med alle rettigheter til å gjøre endringer for at manuset skal passe best mulig for din musikkteatergruppe (man mottar både .pdf og word-dokument).
  • Praktisk informasjon og idéer til regi, scenografi, rekvisitter, kostymer og lignende.
  • Singbacks av alle sangene i digitalt format.
  • Ferdige versjoner av sangene med innspilt vokal. Disse kan være fine å bruke under innøving av sangene.
  • I tillegg til sangnumrene, finnes det lydkulisser (vignetter som markerer overganger og lydeffekter).
  • Notehefte (melodi og enkelt pianoarrangement, og melodi og besifring).
  • Sanghefte med alle sangtekstene.

Manus til gjennomlesing

Ta en titt på våre nye norske musikaler, bestill gratis manus til gjennomlesing, og bestill de til fremføring. Det koster fra 1789,- å sette opp en av våre forestillinger.

Copyright 2023

Oslo Kulturfabrikk