Monsterligaen

Monsterligaen

Monsterligaen er en forestilling med sanger og replikker som er passende for barn i alderen 6 – 10 år. Forestillingen varer i 30 minutter og har seks sanger. Sangene er skrevet for å være enkle å øve inn.

Detaljer

Emma flytter til et nytt sted og begynner på ny skole. Hun er frekk og kranglete, og de andre elevene blir redde for henne. En kveld det er overnatting hjemme hos Emma, blir hun, Annie og Bård oppsøkt av to monstre. Monstrene har sett hvordan Emma oppfører seg, og nå trenger de hennes hjelp i monsterverdenen.

Et nytt monster, Seno, har kommet fra verdensrommet og han truer med å gjøre menneskeheten til slaver. De tre barna blir sendt for å stoppe Senos planer.

Det viser seg at Seno har gått litt hardt ut i forsøket på å få seg venner fordi han har vært usikker på seg selv. Emma skjønner at hun også har vært slik. Ved å gjøre slemme ting har hun fått oppmerksomhet av barna på den nye skolen, men ikke på den måten hun ville. 

  • Antall roller kan tilpasses etter behov. 10-23 er veiledende antall roller.
  • Vi gir tillatelse til at grupper tilpasser manuset og gjør de endringer man finner nødvendig og naturlig.
  • Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler digitalt.
  • Musikken til «Monsterligaen» er tilgjengelig på de aller fleste strømmetjenester, inkludert Apple MusicSpotify, og Youtube.

 

Bestill manuset til gratis gjennomlesning, og bestill musikalen til fremføring via knappene under. 


Spørsmål? Ta kontakt på: manus@oslokulturfabrikk.no

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk