Pianoundervisning

Vil du lære å spille piano? Vi tilbyr pianoundervisning i Oslo. Vi legger vekt på å tilpasse undervisningen etter elevenes ønsker og behov, og tar imot elever i alle aldre.

Vi tilbyr ikke musikkundervisning skoleåret 2024-2025.

Sjekk gjerne ut våre andre tilbud:

Pianoundervisning i Oslo

Våre lærere er allsidige og svært opptatte av å tilby undervisning som treffer elevenes musikalske interesser og ambisjonsnivå. Alle nye elever får to uforpliktende prøvetimer. Vi tilbyr også gruppeundervisning hvis du kjenner noen du vil spille sammen med (maks to i gruppen). 

Alle elever får tilbud om å spille på konsert i løpet av semesteret. 

Vi tilbyr:

Faglig og praktisk informasjon

PIANOUNDERVISNING  –  PRIS HØST/VÅR 

OBS! PRISEN OPPDATERES VED OPPSTART UNDERVEIS I SEMESTERET.

Høst: 15 undervisningsuker/Vår: 18 undervisningsuker

Individuell undervisning, 30 minutter  – 5685,-/6822,-

Undervisning i gruppe på to, 30 minutter  – 3525,-/4230,- pr. elev

Undervisning i gruppe på to, 45 minutter  – 4875,-/5850,- pr. elev

 

Har du spørsmål om pianoundervisning hos oss? Kontakt oss på: post@oslokulturfabrikk.no.

Obs! Vi tilbyr ikke musikkundervisning skoleåret 2024-2025.

Instruktører

Piano

Matias Steinnes Christoffersen er pianist med bachelor i jazz/improvisert musikk fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til pianoundervisning, er han en aktivt utøvende musiker i flere band og prosjekter, både som pianist, keyboardist, låtskriver og sanger. Sjangermessig har Matias erfaring med både jazz, pop, rock, soul, elektronisk musikk, kormusikk og klassisk pianorepertoar.

Matias spiller blant annet i FabeldyrThea PaulsrudDans Oppå Bordet og Brainchild

Piano

Audun Barsten Johnsen er en pianist fra Lillehammer med bachelor i utøvende musikk – rytmisk fra Universitetet i Agder, og bachelor i utøving Improvisert musikk/jazz fra Norges Musikkhøgskole. Han er spesielt glad i soul, blues og jazz, og er svært allsidig både som musiker og pedagog. 

Audun har gitt ut flere album med egen musikk (Audun TrioDUO:i) i tillegg til en rekke utgivelser med andre artister.

Sang, Piano

Vilde Aakre Lie er utdannet jazzsanger og pedagog fra NTNU, og er nå masterstudent i komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. Hun har mange års erfaring som sanger, bandleder og komponist/låtskriver i ulike prosjekter, i tillegg til som sang- og pianolærer.

Hun er opptatt av å møte eleven der den er og gi de tekniske verktøyene elevene trenger for å kunne musisere fritt og kreativt med færre begrensninger, samtidig som hun vil la hver enkelt elev videreutvikle sitt eget musikalske uttrykk – uavhengig av sjanger.

Piano

Oskar Holldorff er utøvende musiker med mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og bachelor i populærmusikk fra Westerdals. Hovedinstrumentene hans er tangenter og vokal, og han er også låtskriver, produsent og arrangør. Oskar driver mest med alternativ rock, pop og prog, men har i tillegg erfaring med filmmusikk og elektronisk musikk.

Oskar er medlem av bandene Dim Gray og Big Big Train.

Sang, Piano, Gitar

Hedda Hammer Myhre har en bachelor i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole med jazz-sang som hovedinstrument. I tillegg til å være sangpedagog, er Hedda utøvende sanger og komponist/låtskriver i flere ensembler. Hun er en fleksibel pedagog som underviser i en rekke rytmiske sjangere, og er opptatt av å la elever utvikle sin egen musikalske identitet samtidig som et godt teknisk grunnlag bygges. I tillegg til å undervise i sang, underviser hun også nybegynnere på piano. 

Matias Christoffersen

Matias Steinnes Christoffersen

Matias Steinnes Christoffersen er pianist med bachelor i jazz/improvisert musikk fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til pianoundervisning, er han en aktivt utøvende musiker i flere band og prosjekter, både som pianist, keyboardist, låtskriver og sanger. Sjangermessig har Matias erfaring med både jazz, pop, rock, soul, elektronisk musikk, kormusikk og klassisk pianorepertoar. Matias spiller blant annet i Fabeldyr, Thea Paulsrud, Dans Oppå Bordet og Brainchild.

Audun Johnsen

Audun Barsten Johnsen

Audun Barsten Johnsen er en pianist fra Lillehammer med bachelor i utøvende musikk – rytmisk fra Universitetet i Agder, og bachelor i utøving Improvisert musikk/jazz fra Norges Musikkhøgskole. Han er spesielt glad i soul, blues og jazz, og er svært allsidig både som musiker og pedagog. Audun har gitt ut flere album med egen musikk (Audun Trio, DUO:i) i tillegg til en rekke utgivelser med andre artister.

Vilde Aakre Lie

Vilde Aakre Lie

Vilde Aakre Lie er utdannet jazzsanger og pedagog fra NTNU, og er nå masterstudent i komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. Hun har mange års erfaring som sanger, bandleder og komponist/låtskriver i ulike prosjekter, i tillegg til som sang- og pianolærer. Hun er opptatt av å møte eleven der den er og gi de tekniske verktøyene elevene trenger for å kunne musisere fritt og kreativt med færre begrensninger, samtidig som hun vil la hver enkelt elev videreutvikle sitt eget musikalske uttrykk - uavhengig av sjanger.

Oskar Holldorff

Oskar Holldorff

Oskar Holldorff er utøvende musiker med mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og bachelor i populærmusikk fra Westerdals. Hovedinstrumentene hans er tangenter og vokal, og han er også låtskriver, produsent og arrangør. Oskar driver mest med alternativ rock, pop og prog, men har i tillegg erfaring med filmmusikk og elektronisk musikk. Oskar er medlem av bandene Dim Gray og Big Big Train.

Hedde Myhre

Hedda Hammer Myhre

Hedda Hammer Myhre har en bachelor i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole med jazz-sang som hovedinstrument. I tillegg til å være sangpedagog, er Hedda utøvende sanger og komponist/låtskriver i flere ensembler. Hun er en fleksibel pedagog som underviser i en rekke rytmiske sjangere, og er opptatt av å la elever utvikle sin egen musikalske identitet samtidig som et godt teknisk grunnlag bygges. I tillegg til å undervise i sang, underviser hun også nybegynnere på piano.

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk