Tegnekurs for voksne

Bli med på våre tegnekurs for voksne! Vi har tegnekurs for nybegynnere og for de som er litt øvet. Kursene passer for deg som har lyst til å komme i gang med tegning, eller deg som har tegnet en stund, og ønsker faglig input. 

Tegnekurs for voksne

Vi tilbyr tegnekurs for nybegynnere og tegnekurs for den som er litt øvet i tegning. Alle nye elever har anledning til å benytte seg av én gratis prøvetime.

Tegnekurs for nybegynnere

Dette kurset passer for alle som har lyst til å begynne å tegne, eller som har tegnet litt før og har lyst til å utvikle seg. Man trenger ikke noen forkunnskaper innenfor tegning for å bli med. Kurset inneholder en innføring i ulike måter å tegne på, grunnleggende visuelle virkemidler, teknikker og kreative prosesser. Fokuset i dette kurset vil være emner som perspektiv, kroki, komposisjon, skyggelegging og abstrahering for å nevne noe.

På hver time kommer læreren til å gi en demonstrasjon av dagens tema, og gå rundt for å instruere og gi tilbakemelding.

Tegnekurs for den som er litt øvet

Vårt tegnekurs for den som er litt øvet passer for de som har gått på tegnekurs for nybegynnere eller som har tegnet en del før og som ønsker å lære mer om profesjonelle kunst-teknikker og -prosesser. Kurset inneholder øvelser og oppgaver som hjelper deg med å oppnå høyere tekniske og kunstneriske ferdigheter.

På hver time kommer læreren til å gi en demonstrasjon av dagens tema, og gå rundt for å instruere og gi tilbakemelding.

På tegnekurs for nybegynnere jobber vi med:

På tegnekurs for den som er litt øvet jobber vi med:

Undervisningssteder i Oslo

Faglig og praktisk informasjon

KURS – PRIS 

Tegnekurs for voksne nybegynnere – gruppe, 10×90 minutter  –  2800,-

Tegnekurs for den som er litt øvet – gruppe, 10×90 minutter  –  2800,-

Vi sender ut faktura på e-post etter andre kurstime. 

Datoer

Smestad

Hasle

9. sept

10. sept

16. sept

17. sept

23. sept

24. sept

Høstferie

Høstferie

7. okt

8. okt

14. okt

15. okt

21. okt

22. okt

28. okt

29. okt

4. nov

5. nov

11. nov

12. nov

18. nov.

19. nov.

Hvordan betaler man for kurset?

Vi sender ut faktura på e-post noen uker ut i semesteret.

Hvordan funker ordningen med prøvetime?

For å gjøre det litt lettere å prøve noe nytt, tilbyr vi én gratis prøvetime på våre tegnekurs. Dette innebærer at man går på én time (én kveld med tegnekurs) og deretter tar stilling til om man har lyst til å fortsette på tegnekurs. Hvis man gir beskjed til tegning@oslokulturfabrikk.no om at man ikke ønsker å fortsette på tegnekurs innen neste kveld med tegnekurs, slipper man å betale kursavgiften. Påmeldingen til tegnekurset med en gratis prøvetime skjer gjennom vårt påmeldingsskjema.

Har du spørsmål om våre tegnekurs for voksne? Kontakt oss på: tegning@oslokulturfabrikk.no

 

Grafitt-blyant/gråblyant – for eksempel Staedtler Mars Luminograph 6B, 3B, 2B, HB og 2H (kan kjøpes løst i bokhandel, og finnes også i sett), eller Faber-Castell Sketch sett

Linjal

Tegneblokk – En blokk med hvitt tegnepapir/skissepapir i størrelse A3 – Velg en papirtype som er mellom 90-224 gram. Dette får du kjøpt på blant annet Kreatima, KEM, Panduro og Clas Ohlson.

Blyantspisser

Viskelær: vanlig skoleviskelær, kunstnerviskelær (knetgummi f.eks. fra bokhandel), og detaljviskelær (helst Tombow viskepenn, kan kjøpes fra f.eks. Kreatima eller Panduro). 

En mappe til å legge tegninger i, A3-størrelse

Utstyret kan kjøpes hos for eksempel Kreatima, KEM, TGR, Panduro, Clas Ohlson eller i bokhandel.

Undervisningstider

Gruppe 1 (nybegynner): Tirsdager kl. 18:00 – 19:30

Gruppe 2 (øvet): Tirsdager kl. 19:45 – 21:15

Smestad nybegynner: Mandager kl. 20:00 – 21:30

Et utvalg tegninger fra tidligere kurs

Instruktører

Tegning for barn og unge, tegnekurs for voksne

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid.

Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart).

Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling. 

Vincent Langaard

Vincent Langaard

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid. Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart). Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling.

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk