Tegnekurs for voksne

Bli med på vårt tegnekurs for voksne! Her lærer du grunnleggende tegneteknikker. Dette er kurset for deg som har lyst til å komme i gang med tegning, eller deg som har tegnet en stund, og ønsker faglig input. 

Tegnekurs for voksne

Fokuset i dette kurset vil være emner som perspektiv, kroki, komposisjon, skyggelegging og abstrahering for å nevne noe. Dette er emner som er like aktuelle og viktige om man er nybegynner eller viderekommen.

På hver time kommer læreren til å gi en demonstrasjon av dagens tema, og gå rundt for å instruere og gi tilbakemelding. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper, eller å ha deltatt på tegnekurs før. Våren 2023 starter kurset mandag 6. februar og varer til og med 8. mai, totalt 10 ganger.

Alle nye deltakere har anledning til å benytte seg av en prøvetime. 

Våren 2023 er kursene fulle. Send inn påmelding for å stå på venteliste. 

Vi jobber med:

Undervisningssteder i Oslo

Faglig og praktisk informasjon

KURS – PRIS HØST/VÅR

Tegnekurs for voksne – gruppe, 10×90 minutter  –  2600,-/2600,-

Kontakt oss på: post@oslokulturfabrikk.no

Grafitt-blyant/gråblyant – for eksempel Staedtler Mars Luminograph 6B, 3B, 2B, HB og 2H (kan kjøpes løst i bokhandel, og finnes også i sett), eller Derwent Graphic Medium blyanter, 12 stk.

Kullstifter. F.eks. fra ARK.

Tegneblokk – En blokk med hvitt tegnepapir/skissepapir i størrelse A3 – Velg en papirtype som er mellom 90-224 gram og mellom 50-100 ark. Dette får du kjøpt på blant annet KEM, Panduro og Clas Ohlson.

Blyantspisser

Viskelær (vanlig skoleviskelær) og kunstnerviskelær (knetgummi, f.eks. fra bokhandel).

En mappe til å legge tegninger i, A3-størrelse

Utstyret kan kjøpes hos for eksempel KEM, TGR, Panduro, Clas Ohlson eller i bokhandel.

Undervisningstider

Gruppe 1: Mandager kl. 18:00 – 19:30

Gruppe 2: Mandager kl. 19:45 – 21:15

Et utvalg tegninger fra høsten 2022

Instruktører

Tegning for barn og unge, tegnekurs for voksne

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid.

Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart).

Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling. 

Vincent Langaard

Vincent Langaard

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid. Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart). Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling.

Copyright 2023

Oslo Kulturfabrikk