Tegnekurs for voksne

Bli med på våre tegnekurs for voksne! Vi har tegnekurs for nybegynnere og for de som er litt øvet. Kursene passer for deg som har lyst til å komme i gang med tegning, eller deg som har tegnet en stund, og ønsker faglig input.

Tegnekurs for voksne

Vi tilbyr to tegnekurs som går over 10 uker, tegnekurs for nybegynnere og tegnekurs for de som er litt øvet i tegning. Høsten 2023 starter kursene mandag 18. september (Smestad) og tirsdag 19. september (Hasle) og varer til og med uke 48, totalt 10 ganger. Alle nye elever har anledning til å benytte seg av én gratis prøvetime.

Tegnekurs for nybegynnere

Dette kurset passer for alle som har lyst til å begynne å tegne, eller som har tegnet litt før og har lyst til å utvikle seg. Man trenger ikke noen forkunnskaper innenfor tegning for å bli med. Kurset inneholder en innføring i ulike måter å tegne på, grunnleggende visuelle virkemidler, teknikker og kreative prosesser. Fokuset i dette kurset vil være emner som perspektiv, kroki, komposisjon, skyggelegging og abstrahering for å nevne noe.

På hver time kommer læreren til å gi en demonstrasjon av dagens tema, og gå rundt for å instruere og gi tilbakemelding.

Tegnekurs for den som er litt øvet

Vårt tegnekurs for den som er litt øvet passer for de som har gått på tegnekurs for nybegynnere eller som har tegnet en del før og som ønsker å lære mer om profesjonelle kunst-teknikker og -prosesser. Kurset inneholder øvelser og oppgaver som hjelper deg med å oppnå høyere tekniske og kunstneriske ferdigheter.

På hver time kommer læreren til å gi en demonstrasjon av dagens tema, og gå rundt for å instruere og gi tilbakemelding.

På tegnekurs for nybegynnere jobber vi med:

På tegnekurs for den som er litt øvet jobber vi med:

Undervisningssteder i Oslo

Faglig og praktisk informasjon

KURS – PRIS 

Tegnekurs for voksne – gruppe, 10×90 minutter  –  2600,-

Datoer 

Smestad

Hasle

18. sept

19. sept

25. sept

26. sept

2. okt er det høstferie, og ikke tegnekurs

3. okt er det høstferie, og ikke tegnekurs

9. okt

10. okt

16. okt

17. okt

23. okt

24. okt

30. okt

31. okt er det Halloween, og ikke tegnekurs

6. nov

7. nov

13. nov

14. nov

20. nov

21. nov

27. nov

28. nov

 

5. des

Kontakt oss på: tegning@oslokulturfabrikk.no

Grafitt-blyant/gråblyant – for eksempel Staedtler Mars Luminograph 6B, 3B, 2B, HB og 2H (kan kjøpes løst i bokhandel, og finnes også i sett), eller Faber-Castell Sketch sett

Linjal

Tegneblokk – En blokk med hvitt tegnepapir/skissepapir i størrelse A3 – Velg en papirtype som er mellom 90-224 gram. Dette får du kjøpt på blant annet Kreatima, KEM, Panduro og Clas Ohlson.

Blyantspisser

Viskelær (vanlig skoleviskelær) og kunstnerviskelær (knetgummi, f.eks. fra bokhandel).

En mappe til å legge tegninger i, A3-størrelse

Utstyret kan kjøpes hos for eksempel Kreatima, KEM, TGR, Panduro, Clas Ohlson eller i bokhandel.

Undervisningstider

Gruppe 1 (nybegynner – venteliste): Tirsdager kl. 18:00 – 19:30

Gruppe 2 (øvet): Tirsdager kl. 19:45 – 21:15

Gruppe 1 (nybegynner – venteliste): Mandager kl. 20:00 – 21:30

Et utvalg tegninger fra høsten 2022

Instruktører

Tegning for barn og unge, tegnekurs for voksne

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid.

Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart).

Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling. 

Vincent Langaard

Vincent Langaard

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid. Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart). Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling.

Copyright 2023

Oslo Kulturfabrikk