Tegnekurs for barn og unge

Bli med på undervisning i tegning for barn og unge! Undervisningen passer både for nybegynnere og for den som allerede tegner og har lyst til å lære mer.

Tegnekurs i Oslo

Vi holder tegnekurs for aldersinndelte grupper fire steder i Oslo. Vi jobber med klassiske temaer som skyggelegging, konturtegning, kroki, perspektiv m.m. Våre erfarne lærere legger vekt på å tilpasse undervisningen for aldersgruppene slik at læringen og øvingen blir gøy. Det eneste utstyret elevene behøver er tegneblokk, blyant- og fargeblyantpakke. Undervisningen går over 10 ganger. 

Alle nye elever har anledning til å benytte seg av én gratis prøvetime.

Vi jobber med:

Faglig og praktisk informasjon

Datoer

Smestad

Hasle

Vålerenga

Grefsen

9. sept

10. sept

11. sept

12. sept

16. sept

17. sept

18. sept

19. sept

23. sept

24. sept

25. sept

26. sept

Høstferie

Høstferie

Høstferie

Høstferie

7. okt

8. okt

9. okt

10. okt

14. okt

15. okt

16. okt

17. okt

21. okt

22. okt

23. okt

24. okt

28. okt

29. okt

30. okt

Halloween. Ingen undervisning.

4. nov

5. nov

6. nov

7. nov

11. nov

12. nov

13. nov

14. nov

18. nov. Utstilling

19. nov. Utstilling

20. nov. Utstilling

21. nov

 

 

 

28. nov. Utstilling

TEGNEKURS FOR BARN OG UNGE  –  PRIS 

Tegning 2. – 4. trinn – gruppe, 60 minutter  – 2100,-

Tegning 5. – 10. trinn – gruppe, 90 minutter  – 2650,-

Barnet mitt har allerede gått på tegnekurs et semester. Er det noe poeng i å gå på tegnekurs et semester til?

Ja! Hvert semester setter lærerne sammen nye undervisningsplaner med nye temaer og øvelser, slik at man kan lære nye ting semester etter semester.

Hvordan betaler man for kurset?

Vi sender ut faktura på e-post noen uker ut i semesteret.

Hvordan funker ordningen med prøvetime?

For å gjøre det litt lettere å prøve noe nytt, tilbyr vi én gratis prøvetime på våre tegnekurs. Dette innebærer at man går på én time (én kveld med tegnekurs) og deretter tar stilling til om man har lyst til å fortsette på tegnekurs. Hvis man gir beskjed til tegning@oslokulturfabrikk.no om at man ikke ønsker å fortsette på tegnekurs innen neste kveld med tegnekurs, slipper man å betale kursavgiften. Tilbudet om gratis prøvetime gjelder både for nye og eksisterende kunder. Påmeldingen til tegnekurset med en gratis prøvetime skjer gjennom vårt påmeldingsskjema.

Har du spørsmål om våre tegnekurs for barn og unge? Kontakt oss på: tegning@oslokulturfabrikk.no

Undervisningstider

2 – 4. trinn: Mandag kl. 17:00 – 18:00
5. – 10. trinn: Mandag kl. 18:15 – 19:45

2 – 4. trinn: Tirsdag kl. 17:00 – 18:00
5. – 10. trinn: Tirsdag kl. 18:15 – 19:45

2. – 4. trinn: Onsdag kl. 17:00 – 18:00
5. – 10. trinn: Onsdag kl. 18:15 – 19:45

2. – 4. trinn: Torsdag kl. 17:15 – 18:15
5. – 10. trinn: Torsdag kl. 18:30 – 20:00

Noen tegninger laget av våre flinke elever

Instruktører

Tegning for barn og unge, tegnekurs for voksne

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid.

Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart).

Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling. 

Tegning for barn og unge

Anja Tvenning har master i fagdidaktikk for kunst og design fra OsloMet, og holder på med billedkunst ved siden av instruktørjobben. Tegning er noe hun har holdt på med siden hun kunne holde en blyant, og er fortsatt en stor del av hennes praksis. Hun jobber dialogbasert og relasjonsbyggende, er opptatt av skaperglede, mestringsfølelse og kreativ utfoldelse.

Vincent Langaard

Vincent Langaard

Vincent Langaard har en bachelorgrad i kunst fra Glasgow School of Art, og diplomer fra kurs ved blant annet Edinburgh Atelier of Fine Art, Strykejernet Kunstskole og Morten W. Reigstad. Han har lang erfaring med tradisjonelle teknikker både i tegning og maling, men bruker også moderne virkemidler i sitt arbeid. Ved siden av undervisningen jobber Vincent som billedkunstner. Les mer om Vincent, og sjekk ut hans arbeid på hans hjemmeside: www.vincentlangaardart.com, eller følg han på Instagram (@langaardart). Vincent er også svært populær på TikTok (@aliencowboy51) , der han blant annet deler tips og triks om tegning og maling.

Anja Tvenning

Anja Tvenning

Anja Tvenning har master i fagdidaktikk for kunst og design fra OsloMet, og holder på med billedkunst ved siden av instruktørjobben. Tegning er noe hun har holdt på med siden hun kunne holde en blyant, og er fortsatt en stor del av hennes praksis. Hun jobber dialogbasert og relasjonsbyggende, er opptatt av skaperglede, mestringsfølelse og kreativ utfoldelse.

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk