Manus Musikal
Artwork: An Hryvtsova

Tidsmaskinen

Tidsmaskinen er en forestilling med sanger og replikker som er passende for barn og ungdom i alderen 9 – 13 år. Forestillingen varer i 60 minutter og har ni sanger. Den kan gjerne spilles i to akter. Sangene er skrevet for å være enkle å øve inn.

Detaljer

Emilie, Jens og Maja tilbringer sommerferien hos Besten. Besten har alltid drømt om å være trommeslager i favorittbandet sitt «The Fossils», derfor finner han opp en tidsmaskin. Han reiser tilbake i tid, men mister tidsmaskinen! Heldigvis har han laget en reservetidsmaskin, og med den reiser barnebarna gjennom 60-, 70-, 80- og 90-tallet for å prøve å redde ham.

I hvert tiår møter barna «The Fossils», men de finner ikke Besten. Hele tiden er det en slem fyr som henger rundt bandet. Han heter Pettern og er en gammel venn av «The Fossils». Han har hatt audition som trommeslager for bandet et titalls ganger, men han er dårlig til å spille og er derfor ikke med i bandet. Det viser seg at han har stjålet tidsmaskinen til Besten for å sende alle bandets trommeslagere til dinosaurtiden. Slik blir han til slutt den eneste trommeslageren som er igjen, og da får han bli med i bandet. Han sender også barna og Besten til dinosaurtiden der de møter alle trommeslagerne. Heldigvis har barna reservetidsmaskinen, og alle sammen reiser tilbake til 80-tallet og slåss mot Pettern. Det ender med at «The Fossils» utvider rytmeseksjonen i bandet, slik at Pettern og alle de andre trommisene får være med, og ingen trenger å plage noen noe mer.

  • Antall roller kan tilpasses etter behov. 15+ er veiledende antall roller.
  • Vi gir tillatelse til at grupper tilpasser manuset og gjør de endringer man finner nødvendig og naturlig.
  • Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler digitalt.
  • Musikken til «Tidsmaskinen» er tilgjengelig på iTunes og Spotify.

Denne forestillingen er tilgjengelig engelsk HER.

Bestill manuset til gratis gjennomlesning, og bestill musikalen til fremføring via knappene under. 


Spørsmål? Ta kontakt på: manus@oslokulturfabrikk.no

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk