Artwork: Victoria Haallman Hamre

Trøbbel i Camelot

Trøbbel i Camelot er en forestilling med replikker og sanger som er passende for barn i alderen 8 – 12 år. Forestillingen varer i 30 minutter og har seks sanger. Sangene er skrevet for å være enkle å øve inn.

Detaljer

En drage truer byen Camelot, og folket ser seg nødt til å flykte. Kong Arthur og ridderne hans har allerede nok å gjøre med å forhindre de tre heksene Ella, Bella og Stella fra å angripe slottet. De er dessuten veldig redde, derfor blir Merlin, som er tjenestegutt ved slottet, kledd ut som konge og sendt for å møte dragen. 

På veien utsettes Merlin for flere hekseangrep, men han vinner over alle sammen ved hjelp av en magisk kraft han ikke visste han hadde. Når han kommer frem til dragen, viser det seg at det eneste dragen ønsker seg, er en venn. Sammen drar de tilbake til slottet. 

Alle tar godt i mot dragen, men plutselig dukker heksene opp igjen. De forhekser ridderne og tar kongen til fange. Merlin snakker heksene til fornuft, og de forstår at det ikke er noe å tjene på å være slemme. Kongen og ridderne slippes fri, og det holdes fest på slottet.

  • Antall roller kan tilpasses etter behov. 10-18 er veiledende antall roller.
  • Vi gir tillatelse til at grupper tilpasser manuset og gjør de endringer man finner nødvendig og naturlig.
  • Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler digitalt.
  • Musikken til «Trøbbel i Camelot» er tilgjengelig på iTunes og Spotify.

Denne forestillingen er tilgjengelig engelsk HER.

Bestill manuset til gratis gjennomlesning, og bestill musikalen til fremføring via knappene under. 


Spørsmål? Ta kontakt på: manus@oslokulturfabrikk.no

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk