Trommeundervisning

Vil du lære å spille trommer? Vi tilbyr trommeundervisning i Oslo. Vi legger vekt på å tilpasse undervisningen etter elevenes ønsker og behov, og tar imot elever i alle aldre.

Vi tilbyr ikke musikkundervisning skoleåret 2024-2025.

Sjekk gjerne ut våre andre tilbud:

Trommeundervisning i Oslo

Våre lærere er allsidige og svært opptatte av å tilby undervisning som treffer elevenes musikalske interesser og ambisjonsnivå. Alle nye elever får to uforpliktende prøvetimer.

Alle elever får tilbud om å spille på konsert i løpet av semesteret. 

Vi tilbyr:

Faglig og praktisk informasjon

TROMMEUNDERVISNING  –  PRIS HØST/VÅR

OBS! PRISEN OPPDATERES VED OPPSTART UNDERVEIS I SEMESTERET.

Høst: 15 undervisningsuker/Vår: 18 undervisningsuker

Individuell undervisning, 30 minutter  – 5685,-/6822,-

Kontakt oss på: post@oslokulturfabrikk.no.

Obs! Vi tilbyr ikke musikkundervisning skoleåret 2024-2025.

Instruktører

Trommer

Vegard Staum er utdannet trommeslager og musikkpedagog ved Norges Musikkhøgskole. For tiden jobber han freelance som pedagog og aktiv utøver. Han er involvert i mange forskjellige band og prosjekter i Oslo-området, som Orange XLThorleif BratvalSoft City m.m. Sjangermessig har han bred kompetanse, som jazz og blues, RnB og soul, funk, pop og rock.

Trommer

Kim André har spilt trommer i over 15 år. Han er en veldig aktiv trommeslager som spiller musikk i forskjellige sjangre med flere band og artister. Kim André har en bachelorgrad innen utøvende musikk fra populærmusikkstudiet POP ved Høyskolen Kristiania og studerer Praktisk Pedagogisk Utdanning ved Norges Musikkhøgskole.. Han er opptatt av lekenhet, spilleglede og tålmodighet – egenskaper som er utrolig viktige å ha med seg på reisen for å bli en god trommis! 

Vegard Staum

Vegard Staum

Vegard Staum er utdannet trommeslager og musikkpedagog ved Norges Musikkhøgskole. For tiden jobber han freelance som pedagog og aktiv utøver. Han er involvert i mange forskjellige band og prosjekter i Oslo-området, som Orange XL, Thorleif Bratval, Soft City m.m. Sjangermessig har han bred kompetanse, som jazz og blues, RnB og soul, funk, pop og rock.

Kim André Bjørkesett

Kim André Bjørkesett

Kim André har spilt trommer i over 15 år. Han er en veldig aktiv trommeslager som spiller musikk i forskjellige sjangre med flere band og artister. Kim André har en bachelorgrad innen utøvende musikk fra populærmusikkstudiet POP ved Høyskolen Kristiania og studerer Praktisk Pedagogisk Utdanning ved Norges Musikkhøgskole. Han er opptatt av lekenhet, spilleglede og tålmodighet – egenskaper som er utrolig viktige å ha med seg på reisen for å bli en god trommis!

Copyright 2024

Oslo Kulturfabrikk